Vintage finds

20 apr

Ik heb al een redelijk lange tijd, een liefde voor tassen. Tassen in allerlei soorten en maten, van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Toch moet een tas aan een heleboel dingen voldoen, wil ik hem écht mooi vinden en overal mee naar toe slepen. Mijn lievelingstas is al een paar jaar dezelfde, namelijk deze.

DSC05740

Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een tasje, maar geheel per toeval liep ik er tegen aan bij een klein vintage winkeltje in, volgens mij was het, Haarlem. Ik heb er toen een tientje voor betaald, wat ik gezien het plezier dat ik er aan heb, echt geen geld vind. De tas heeft twee grotere vakken die met een rits gesloten kunnen worden, aan de voorkant twee kleinere vakjes met drukknopen en aan de achterkant nog een vakje die wederom met een rits dicht kan. De tas lijkt op het eerste gezicht best klein, maar er past toch meer in dan je denkt. Zo heb ik er zelfs ooit m’n examenbundels in gepropt. Het is niet voor niets dat vrienden het een ‘Mary Poppins bag’ noemen..

Helaas begint de voering van de grootste vakken nu te slijten, hopelijk duurt het nog heel lang voor hij daadwerkelijk uit elkaar valt. In de tussentijd zal ik dan misschien maar eens op zoek moeten naar een vervangend exemplaar. Op zoek gaan is eigenlijk een beetje een verkeerde benaming.. Wanneer ik op zoek ga naar iets, kan ik het eigenlijk juist nooit vinden. Ik moet er echt puur toevallig tegenaan lopen. Zo is het met tassen, schoenen, kleren, ja zelfs tijdens boodschappen doen. Gewoon goed je ogen en oren open houden is de beste manier om altijd de leukste dingen tegen te komen.

3 reacties op “Vintage finds

  1. Pingback: OOTD | Dagje Den Haag | And Other Things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *