Terug van weggeweest

7 apr

Na een paar jaar er tussenuit te zijn geweest, toch maar weer terug op het wereld wijde web. Stiekem begon het weer een beetje te kriebelen. Tijd voor iets nieuws  (echt nieuw is het bloggen niet meer helemaal voor mij, maar er is wel veel veranderd in de tussentijd).. en tijd, dat heb ik momenteel zo af en toe wel!

Zonder vaste werkdagen, heb ik automatisch eigenlijk bijna elke week wel een paar dagen vrij. Hoewel ik het aan de ene kant wel mis om wat vastigheid in mijn leven te hebben, vind ik het aan de andere kant ook helemaal niet erg om mijn tijd op een andere manier in te vullen.

Hoe ik het allemaal vorm wil gaan geven weet ik nog niet precies, ik denk dat het concept gaandeweg wel een bepaalde richting op zal gaan. Ik ga weer op ontdekkingstocht. Uiteindelijk is het ook helemaal niet belangrijk van tevoren een concreet doel voor ogen te hebben, het begin is immers het meest belangrijke deel, de rest komt vanzelf.

4 reacties op “Terug van weggeweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *