Sale shoppen, weekend en eindelijk op vakantie!

12 jul

Vreemd toch eigenlijk dat wanneer je ergens heel erg naar uit kijkt, de dagen ervoor zo ontzettend langzaam lijken te gaan. Gelukkig is het nu dan toch weekend en is daar de vakantie ook mee begonnen. Het was weer een druk weekje; werken, vakantievoorbereidingen, meeten met vrienden/vriendinnen, buiten de deur eten (wel vier keer) en ook nog eventjes shoppen. Dat laatste was eigenlijk overbodig, maar ik kon het niet laten. De sale is natuurlijk nog steeds in volle gang.IMG_0536

Ik kocht één blouseje. Dan is er eindelijk sale, koop je zo weinig. Inderdaad, want verder was er niets leuks en blijven kopen terwijl je niets nodig hebt, hoeft voor mij nou ook weer niet. Het bleef dus bij dit leuke rode blouseje met grappige details.

collages

Woensdagavond gingen we eten bij een vriendinnetje, die sinds kort bij ons in de buurt woont, en hebben we lekker bij kunnen kletsen. Donderdag was mijn moeder in Eindhoven en gingen we even samen lunchen voordat ik aan het werk moest. Vrijdagavond hadden we een barbecue met vrienden en  zaterdagavond gingen we uiteten met mijn schoonfamilie. Na een telefoontje vooraf en een gesprekje ter plekke met de chef-kok, heb ik ondanks mijn allergieën toch nog iets kunnen eten.

collagee

Voor die laatste gelegenheid besloot ik mijn haar maar eens in te vlechten en op te steken, het resultaat vond ik zelf wel mooi, maar in de haast zijn we wel vergeten om een foto van de hele outfit te maken, al was het gewoon een blauw jurkje. Ik heb mijn haar trouwens niet geverfd, maar in de zomer verkleurd mijn haar op sommige plekken nogal snel, natuurlijke highlights, yay.

Ik sluit voor nu even af met een foto die ik ook al op Instagram plaatste, een bloemetje in de regen. De bloem lijkt de regen van vandaag niet erg te vinden, maar van mij mag de zon zich ook wel weer een beetje laten zien. Ik hoop maar dat het tijdens mijn vakantiedagen mooi weer is.

Bloemetje trotseert de regen jaja #flowerpower #rainydays #whereisthesun #nature

Een foto die door anneandotherthings is geplaatst op

Volg mij via Bloglovin’ of Instagram.

22 reacties op “Sale shoppen, weekend en eindelijk op vakantie!

 1. Wat fijn dat jullie uit eten konden zonder nare gevolgen. Prettig als een chef kok bereid is om al zijn gasten iets heerlijks en veiligs voor te schotelen.
  Ik vind dat je haar er knap uitziet. Altijd leuk om je een beetje op te doffen.

 2. Je haar zit prachtig! <3
  Trouwens, ook al heb je maar een dingetje gekocht in de sale, je hebt wel iets heel moois gekocht! Ik ben er ook nooit zo van, het kopen om het kopen.

 3. ELKE keer als ik uit kijk naar iets dan gaat inderdaad de tijd extreem traag. Al heb ik zo’n gevoel dat het voor mij deze week anders gaat zijn. Ik heb voor het eerste anderhalve dag vrij sinds lang vanaf vrijdag middag, maar ik heb het ZO druk dat ik geen tijd zal hebben om op m’n telefoon te kijken haha.

  Geniet maar met volle teugen van je vakantie trouwens! En wat fijn dat een vriendin zo dichtbij is komen wonen 🙂

  • Heel herkenbaar, even tijd geen tijd voor je telefoon zal ook niet zo erg zijn. Vakantie is hartstikke fijn tot nu toe 🙂

 4. Pingback: Terugblik | Juli | And Other Things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *