Over Anne-Sterre

Ik ben Anne-Sterre, 23 jaar oud en geboren in Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Inmiddels heb ik het ouderlijk huis verlaten en mijn vertrouwde stad ingewisseld voor een heel ander leventje in een dorp onder de rivieren, samenwonend met mijn lieve vriend.

Hoewel ik graag veel nieuwe dingen leer, is het behalen van een hbo diploma helaas tot op de dag van vandaag niet gelukt. Hier hoop ik spoedig verandering in te brengen. Toch zit ik niet bij de pakken neer, want leren kan ook op andere manieren. Werken brengt mij het nodige nieuws en bloggen is daarnaast iets waar ik veel uithaal. Het brengt verschillende hobby’s bij elkaar en dat tezamen probeer ik de lat hierin voor mijzelf steeds wat hoger te leggen.

Op dit blog schrijf ik dus over de zaken die mij bezighouden in het leven. Van kleine geluksmomenten tot zaken die mij opvallen, waar ik meer over wil weten, waar over te vertellen valt. Mijn interesses liggen nogal breed verspreid, ik denk graag na (soms ook niet) en ben nieuwsgierig. Ik word vrolijk van de meest simpele dingen, het leven is namelijk al gecompliceerd genoeg.