Over And Other Things

And Other Things was het gevolg van een paar factoren die ik handig dacht te combineren. Tijd, inspiratie, willen schrijven en fotograferen en de behoefte om dit alles te delen. Een ontdekkingstocht, naar mezelf, wat ik leuk vind en dan nog wat verder. Nieuwe dingen leren.

Ik schrijf omdat ik in alle chaos die mijn hoofd soms is, niet weet wat ik denk, tot ik het kan lezen. Ik doe het om mijn hoofd leeg te maken, om zaken die mij dwars zitten van me af te schrijven, maar bovenal vind ik het ook oprecht leuk om mijn gedachtegangen te delen met anderen.  Dit laatste om te kunnen discussiëren, mensen te informeren en wellicht om bij iemand een glimlach op het gezicht te toveren.

Ik startte dit blog in april 2015. Ik had geen idee hoe ik het vorm ging geven, had slechts de gedachte dat het concept gaandeweg wel een bepaalde richting op zou gaan, dat ik het eindeloos zou kunnen kneden. Laat ik voorop stellen, toen ik begon met dit blog wist ik ook niet wat ik zou kunnen verwachten. De blog-wereld groeit met de dag, niet alles is wat het lijkt. Mijn enige hoofddoel was, en is nog steeds, schrijven. Heel veel schrijven. Over alles wat ik meemaak, wat er in mijn hoofd omgaat en waarvan ik denk dat het de moeite waard is om te delen.

And Other Things is een nieuw hoofdstuk in mijn leven, waarvan de laatste bladzijdes zeker nog niet zijn geschreven. Ik kan mijzelf door middel van dit blog als handige tool, verder ontwikkelen en ontdekken waar (verborgen) talenten liggen.