Op vakantie in eigen land | Jarig, jubileum en weekendje weg

9 apr

Het was me wat, al die feestdagen en feestelijke momenten de afgelopen tijd. Pasen, mijn verjaardag, mijn vriend en ik die drie jaar samen zijn (op 1 april, jaja) en dan als kers op de taart nog een weekend weg. Ik vertel er vandaag meer over! Lees en kijk je gezellig mee?

Pasen. We brachten dit weekend door bij mijn ouders. Vanwege Pasen en een klein beetje voor mijn verjaardag. Zaterdagavond met wat vrienden wat drinken, zondagochtend heerlijk brunchen met de familie: mijn ouders, broertje, zijn vriendin, mijn vriend en ikzelf. Een tafel afgeladen vol met lekkers en een kat die op de loer lag, zijn moment afwachtend. Geef hem ook eens ongelijk! Carrot cake, aardbeientaartjes, vers gebakken brood, eieren, vruchtensapjes. Yum!

IMG_5612

Mijn verjaardag. 22 werd ik, op woensdag 30 maart. Echt, ik heb me nog nooit zo niet jarig gevoeld. Kwam ongetwijfeld door alle drukte, maar toch best apart. Ik ging gewoon werken en ‘s avonds keken we een film. Wel veel felicitaties, wat kaartjes, maar het gevoel zelf ontbrak gewoon. Kan gebeuren.

Drie jaar samen zijn.Β Op 1 april waren mijn vriend en ik alweer drie jaar samen. Time flies when you’re having fun, zeggen ze dan. Ja, ik denk het ook. 1 april viel dit jaar mega gunstig om er een lang weekend op uit te gaan, dus een paar maanden geleden boekten we al een weekendje weg. Naar IJhorst, ergens op de grens van Overijssel met Drenthe.

IMG_5661

Mini-vakantie.Β 1 april tot en met 4 april verbleven we dan in een leuk huis met rieten dak. Een huis met alles er op en er aan. Een bad, een uitgebreide keuken, wifi. Toch wel belangrijk, zeker als je in the middle of nowhere zit en graag een berichtje naar het thuisfront wil sturen. Vrijdagavond deden we boodschappen, kookten we en deden wat spelletjes. We gingen op zaterdag shoppen in Meppel, maar dat viel tegen, al waren er wel wat leuke pandjes. Die avond maakten we toen het al donker begon te worden een wandeling door het bos. De enige dieren die we er zagen en hoorden, waren vogels. Toen we plots een hoop geritsel hoorden maar niets zagen, zijn we toch maar huiswaarts gekeerd. Op zondag sliepen we uit en maakten we een flink ontbijt, ‘s middags vertrokken we naar Giethoorn, waar de zon volop scheen πŸ™‚

IMG_5729

Giethoorn is een beetje het VenetiΓ« van Nederland. Water, bruggetjes en toeristen. Vooral heel mooi om te zien. Leuke huisjes en door al het water een bijzondere sfeer. Knusse paadjes, veel groen en als je goed kijkt zie je een ooievaar op zijn nest.

collageapril

Als ik de foto’s terugkijk word ik helemaal blij, Pasen was gezellig en ook het weekend weg was erg fijn. Zou ik wel vaker willen πŸ˜€

19 reacties op “Op vakantie in eigen land | Jarig, jubileum en weekendje weg

  1. Zo leuk dat jullie lekker even weg zijn geweest! Is natuurlijk altijd wel leuk om dat te doen als je een ‘zoveel jaar samen zijn’ te vieren hebt. Giethoorn lijkt mij trouwens ook echt mooi! Ben er nog nooit geweest, maar is zeker wel iets waar ik nog een keertje naar toe wil in eigen land. Wat een heerlijk brunch ook bij jeen ouders thuis trouwens!!

  2. Ah wat een leuke dagen heb jij gehad! Jammer dat je je niet helemaal jarig voelde, maar gelukkig maakte de dagen even weg toch een hoop goed! Giethoorn lijkt me ontzettend leuk om eens heen te gaan. Ziet er zo schattig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *