Kringloopvondsten – Blazers

20 aug

Op verschillende manieren jezelf zijn. Klinkt dat niet tegenstrijdig? In feiten komt het daar wel op neer, als er meerdere kledingstijlen zijn waar je je graag naar kleedt. Afhankelijk van gelegenheid en vooral mijn gemoedstoestand, kan het voor mij als dag en nacht verschillen. Uiteindelijk is er natuurlijk maar één stijl die mij omschrijft, een combinatie van meerdere stijlen vormt ten slotte mijn eigen stijl. Ik hou van kleur, maar niet alles tegelijk. Basic tinten zoals blauw, wit en zwart, zijn in grote hoeveelheden in mijn kast terug te vinden. Kleur en basic combineren, is makkelijk en iets waar ik al gauw op terug val. Een bijzonder model, uniek exemplaar of stukken met kantjes en bandjes. Het liefst draag ik dat waar niet half Nederland ook in rondloopt, vandaar dat ik ook niet schroom om wat leuks bij een vintage winkel te scoren, of bij die ene kringloop hier om de hoek.

IMG_7252

Afgelopen maand heb ik twee voorlopig tijdloze items aan mijn collectie toe kunnen voegen. Eén in pretty pink, poederroze met ietwat hoge schoudertjes en grote knopen. Stoer maar vrouwelijk. Ik heb dergelijke stijlen eigenlijk altijd wel gewaardeerd, zolang het maar draagbaar was, passend bij het lichaam.

En een zwarte, standaard maar ideaal voor elke gelegenheid, van werk tot een avondje uit. Steeds vaker draag ik dit soort jasjes en nu kom ik er zomaar twee tegen, in mijn maat en in beide gevallen niet in zo’n filiaal van een bekende, Zweedse modeketen. Toeval bestaat niet, zeggen ze dan.

8 reacties op “Kringloopvondsten – Blazers

  1. Super leuk jasje! Ik vind kleur in combinatie met basics ook zo leuk, probeer dat zelf ook altijd als uitgangspunt te nemen. Misschien moet ik toch ook weer eens bij de kledingafdeling van de kringloop gaan kijken, hoop dat ik ook iets leuke vind 🙂

  2. Oh wat een leuk jasje! Ik kom de laatste weken regelmatig bij de kringloop. Super leuk om te snuffelen of juist dingen te brengen. Als we gaan verhuizen wil ik er ook zeker even heen voor kasten of iets dergelijks om op te knappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *