Friday Favorite | Pinterest inspiratie

10 jul

Stiekem heb ik mijn droomhuis natuurlijk allang ingericht. In mijn hoofd dan. Mijn vriend en ik wonen samen, maar het geld en de ruimte is er niet om het droomhuis te realiseren. Wellicht is het daar ook nog wel wat vroeg voor. Dromen kan gelukkig geen kwaad en op Pinterest heb ik al bergen aan inspiratie voorbij zien komen en opgeslagen, in de hoop dat ik er ooit – zo snel mogelijk, duh – mee aan de slag kan.19a8154d52c4ec5c3e360a993102a518

Ik heb een kleine selectie gemaakt van alle fijne inspiratie die er te vinden is en die in grote lijnen weergeeft hoe ik mijn huis ook wel een beetje voor mij zie. Glas, houten vloeren, veel licht, spiegels, volle muren en heel veel ruimte..

collagep

Hoe ik het ook wend of keer, ik wil een licht en ruim huis met veel ramen. Ramen met ruitjes het liefst. Of glas in lood. Zolang het maar niet standaard is. Een licht huis hoeft niet saai te zijn, ik bedoel dan ook meer licht in de zin van daglicht dan in de zin van licht van kleur. Kleurige accessoires zijn zeker welkom.

collagepp

Ik wil een huis waarin vintage prulletjes en moderne, strakke meubels, prima samen gaan. Het gezellige, ouderwetse gevoel met de ietwat kille uitstraling van het heden. In zoverre dat het elkaar een beetje opheft en samen kan smelten tot een fijn geheel: een thuis.

Nog iemand die het toekomstige huis al heeft ingericht, in gedachten? Of misschien al in het droomhuis woont?

 

Volg mij via Bloglovin’ of Instagram.

 

Foto’s van Pinterest.

 

13 reacties op “Friday Favorite | Pinterest inspiratie

  1. Ik herken het helemaal! Wij wonen ook samen maar het huis is nog lang niet af, maar inspiratie opdoen kan nooit geen kwaad πŸ˜‰ Een huisje langzaam naar je eigen smaak opbouwen is ook veel leuker πŸ™‚ Leuke inspiratie, zie ook weer wat nieuwe dingetjes die ik leuk vind, haha πŸ˜‰

    xxx

  2. Wat een gaaf stijltje! Hier houd ik ook wel van. Die vloer in de badkamer viel mij trouwens direct op, die vind ik echt gaaf in combinatie met witte meubels!

  3. Mijn pinterest staat ook helemaal vol met foto’s van hoe ik mijn huis wil inrichten. haha. Maar je kan je huis ook al leuk aankleden met tweede hands spullen die je eventueel schildert ofzo. Succes ermee!

    • Heb al best veel tweedehandsspulletjes, heb voornemen om het één en ander nog te schilderen is er ook al, moet alleen nog even de tijd vinden πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *