Beestenboel

17 mei

Huisje, boompje, beestje. Eerder schreef ik over het konijntje dat wij vonden langs de weg.  Nadat het diertje veilig opgehaald was door de dierenambulance, kwam bij mij het gevoel dat ik zelf ook graag nog een huisdier zou willen. We hebben weliswaar een kraai in huis, maar die is niet bepaald aanhankelijk (naar mij toe) 😛 Nou had ik het konijninhuisidee al uit mijn hoofd gezet, totdat Kim een blogje schreef over haar konijnen en dat ze voor hen een ander huis zocht.

Mijn hersens gingen aan de ratel. Ik ben wel een dierenliefhebber, maar heb nooit eerder konijnen gehad. Over een konijnenkooi in de huiskamer had ik ook mijn twijfels, maar als je je erin verdiept, blijkt het ineens heel normaal om een huisdierflat in je living room te hebben staan. Dan nog de kraai in huis, die mijn vriend ooit vond en waarover ik weleens de vraag kreeg of hij er wat over kon schrijven (@hetvriendje, als je dit ooit leest dan weet je wat je te doen staat), hoe zou hij reageren? Ja, ook de kooi van de kraai staat in de woonkamer, het wordt hier langzaamaan een beestenboel 🙂

Een week lang hebben we er over nagedacht, maar eigenlijk was het besluit voor mij al genomen toen ik Kim haar oproep las. Zo gezegd, zo gedaan. Een week later werd het hele spul van de ene kant van het land naar de andere kant van het land verhuisd. Het was even wennen, voor alle partijen moet ik zeggen, maar geen spijt hier. Het zijn vriendelijke beesten, ook erg brutaal op zijn tijd, dan moet een kledingstuk of de bank het even ontgelden, maar ja het blijven natuurlijk knaagdieren. Kijk, hieronder gaat Meneer Konijn aan de knaag, om vervolgens lekker onschuldig voor zich uit te staren..

Wat voor huisdieren lopen er bij jou thuis rond?

3 reacties op “Beestenboel

  1. Hahaha, heel onschuldig voor zich uit kijken… Jep… “Was ik niet!”
    Ik vind het super fijn om te weten dat ze nu zo’n goed en fijn thuis hebben. 🙂
    Liefs

  2. Zo schattig! Ze zien er inderdaad altijd zo onschuldig uit, éh?! Haha.
    En naar dat verhaal over de kraai ben ik dan toch ook wel benieuwd hoor 😉

  3. Wat leuk dat deze beestjes een nieuw huis hebben gekregen. Ik had vroeger ook konijnen. Toen zat ik nog op de basisschool, trouwens. Ik had ook een hond (toen ik bij mijn ouders woonde). Maar moet daar echt niet aan denken. Dat beperkt me teveel. Nu hebben we 2 katten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *