Romige spaghetti

27 apr

Tijd voor een receptje. Eentje waarbij ik zelf in elk geval geen last heb van allergieën én iets wat ik ook heel erg lekker vind. Namelijk pasta (in dit geval spaghetti) met spinazie, gebakken bacon, champignons, ananas en knoflook, het geheel in een romig sausje.

DSC06255

Voor de liefhebbers volgt hieronder het recept.

Ingrediënten:

  • Spaghetti
  • Spinazie
  • Bacon
  • Champignons
  • Crème Fraîche
  • Knoflook
  • Ananas
  • Roomboter (om in te bakken)
  • Witte kaas

Breng water aan de kook voor de spaghetti. Snipper ondertussen in een wokpannetje de knoflook fijn en bak dit lichtjes aan in de roomboter. Voeg dan de bacon toe, af en toe een beetje omroeren. Zodra het water kookt kan de spaghetti in de pan. Snijd de champignons en de ananas in stukjes en voeg toe aan de bacon en knoflook. Wanneer de pasta bijna gaar is, voeg je hier de spinazie aan toe. Na twee minuutjes kan deze pan afgegoten worden. Gooi de inhoud van het wokpannetje in de pan met spaghetti en spinazie. Voeg tot slot ook de crème fraîche hier aan toe. Goed doorroeren. Eventueel nog op smaak brengen met peper en zout. Serveren met stukjes witte kaas.

Eet smakelijk!

 

3 reacties op “Romige spaghetti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *