Tip | Søstrene Grene | Bron van inspiratie

4 nov

In het centrum van Den Haag zit sinds kort een nieuwe winkel, die allerlei producten verkoopt op het gebied van interieur, decoratie, kantoorartikelen, opbergen, knutselen, keuken- en badkamergerei. De winkel is meer dan dat, want naast dat ze ingaan op de seizoenen en feestdagen, zijn de artikelen veelal verkrijgbaar in verschillende kleuren, groottes, geuren en smaken. Ik ben fan.

Alles staat heel mooi en overzichtelijk uitgesteld. De winkel is zo ingedeeld dat je in feite overal langs moet komen en dus niets mist. Elke afdeling heeft zijn eigen hoekje met bijpassende producten. Gelukkig is dat geen straf, het is gewoon al leuk om door de winkel rond te snuffelen.
IMG_3395Ik had van mijn moeder gehoord dat deze winkel hier ook een vestiging ging openen en was op zich wel benieuwd. De winkel zelf kende ik nog niet, maar over het algemeen doen al die Scandinavische winkels die naar ons kikkerlandje komen, het wel goed hier.

Op zaterdagmiddag kon ik eindelijk een bezoekje brengen. Wat een drukte! Niet normaal. Mensen dromden massaal naar binnen. Eenmaal binnen was er alleen maar leuks te zien. Dat het druk was, maakte het minder makkelijk om alles te kunnen zien. Ik maakte het goed met een tweede rondje door de winkel. Eigenlijk wilde ik heel erg veel kopen. Voornamelijk dat wat je op de foto hierboven ziet. Gelukkig is het bijna Sinterklazen-tijd, dus ik weet zeker dat het één en ander op mijn verlanglijstje verschijnt. Wat ik dan wel kocht?IMG_3428

Het glazen potje (zonder de bieslook) en het grijze mandje. Ik was al langer van plan om de keukenkastjes op te ruimen en voor dit soort items is er keuze genoeg. Stiekem heb ik er spijt van dat ik het kleinste potje heb meegenomen, want ik had meer bieslook dan ik dacht en nu past het er niet allemaal in. Wel een goede reden om nog eens terug te gaan natuurlijk.

IMG_3446Ook kocht ik nog een klein doosje. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom. Behalve dat het ik het blauw wel mooi vind, is het vooral erg klein en kan er dus weinig in. Ooit zal het vast wel een plaats van bestemming krijgen. Sieraden zouden er wel in kunnen.

Mijn shoplog is (teleurstellend) klein, maar ik heb goede hoop voor tijdens de feestdagen. De winkel zelf is zeker aan te raden, al zou ik zelf de zaterdagmiddag vermijden tenzij je het niet erg vindt om in een mensenmassa te shoppen.

Ik kreeg ook nog een handige canvas tas bij mijn aankopen, dat is nooit vervelend natuurlijk. Bij thuiskomst trof ik ook nog de leuke folder aan.. Ik wil alleen maar meer! Overigens is dit geen samenwerking, dat mocht ik willen, maar ik ben gewoon enthousiast over deze winkel en dat wil ik graag met jullie delen.

collagesg

Kennen jullie deze winkel al?

 

Collage via Pinterest.

21 reacties op “Tip | Søstrene Grene | Bron van inspiratie

  1. Gisteren kwam ik deze winkel tegen op een andere blog. Werd gelijk megafoon enthousiast! Wat een gave winkel! Leuk dat je er al bent geweest, ondanks de mensenmassa heb je gelukkig nog wat dingetjes kunnen scoren. Ik ga er ook eens heen binnenkort!

  2. Ik hoor zoveel over deze winkel de laatste tijd! De winkel spreekt me ook echt erg aan! 🙂 Mooi blauw doosje heb je gekocht! Ik wil de winkel zeker een keer bezoeken.

  3. Ja, ben best wel bekend met deze winkel. Hij zit al best wel lang in groningen en ik vind het gewoon fijn om daar even doorheen te lopen. Ze hebben ook veel leuke dingetjes.

  4. Ik ben zo benieuwd naar deze winkel! Telkens als ik dit soort artikelen voorbij zie komen, smelt ik al helemaal weg bij al die leuke producten. Ik moet er echt een keertje naartoe gaan 🙂

    • Tot nu toe alleen in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Zwolle. Zelf denk ik dat als de winkel wat bekender wordt, het niet lang zal duren voor er meer vestigingen openen.

  5. Wat een heerlijk winkeltje lijkt me dat! Ik had al eerder een shoplog van Sostene Grene gezien, en die spulletjes maakten me ook meteen enthousiast. Hopen dat er ook snel eentje naar Utrecht komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *